Konkurranser

Nyhet. Melhus Sportsskyttere er årlig med i en landsomfattende luftpistol-cup for undom i alderen 11-20 år.  Du kan lese mer om, og melde deg på Norma Ungdomscup fra denne siden.

Norges Skytterforbund har lansert en ny dataløsning, som blant annet inneholder en helt ny terminliste, men mulighet for direkte påmelding for de klubbene som har valgt å slå dette på. Vi har laget en oppskrift på hvordan du melder deg på stevne gjennom Min Idrett i den nye  terminlisten.  Det vil være aktuelt for mange stevner som starter nå i 2017.

Her finner du terminlisten for pistolstevner i Sør-Trøndelag skytterkrets for 2017
Du kan klikke på avansert søk for å begrense søket til de øvelsene som er aktuell for deg.
Her finner du en tilsvarende liste for Midt-Norge
Resten av landet finner du her, hvor du selv kan filtrere på ønsket krets eller fylke.
Klikker du på linken til et stevne som er avholdt, vil du også finne resultatlisten.

Du finner videre mange kapitler om hver av de ulike NSF-øvelsene du kan konkurrere  med pistol. De er beskrevet i en svært forenklet form, uten alle detaljene som gjelder dømming rundt funksjonsfeil og lignende, men vi har lagt opp linker til der hvor de er nærmere beskrevet i regelverket. Der hvor det måtte være avvik i vår beskrivelse av øvelsen, og det som står i regelverket, er det selvsagt regelverket som gjelder.

Tallet angir hvilken type øvelse det gjelder, og er de samme som ble  benyttet i de  gamle terminlistene, samt i tabellen for klassekravene.

Merk at i kapitlene for Feltpistol og Luftpistol, inngår det flere øvelser, mens i Hurtigpistol er våpengruppene behandlet samlet.